Mobilehome

Hjerte Tilbud

Overnatter du i Mobilehome. får du virkelig luksus. Vi har to Mobilhome, Villa Vanila og Villa Valhalla - der er placeret et dejligt sted på vores campingplads.

kano

Der er plads til max 8 perosner. Der er 1 værelse med dobbeltseng, 2 værelser med to enkeltsenge i hvert og så er der mulighed for at der kan sove to personer i fællesrummet.

Man må IKKE medbringe hunde og andre dyr i vores mobilhomes. Hvis du ønsker at medbringe hund, skal der skal du booke i øvrige hytter eller værelse i bygning C. Der er bad/wc i vores Mobilhomes og der er også mulighed for at benytte bad/toilet samt fælles køkken i vores servicebygning. Du skal selv medbringe linned og håndklæder, ellers kan dette lejes hos os, i en samlet pakke til 60 kroner pr. person.

kano Der kan lejes kanoer hos os, hvor du kan sejle direkte fra Vandrehjemmet ud til Roskilde Fjord eller Arresø. Der kan bookes tennisbaner til en god pris og vi har fri afbenyttelse af naboens boldbaner.

Vandrehjemmet ligger lige ved siden af, som i er velkommen på. I kommer til at bo på campingplads, hvor her masser af natur at spadserer i, samt en legeplads til børnene. Der er teresse, grillplads, bålplads, bordtennis samt have og boldbaner lige omkring.


Hytter

Hytte 1

Vælger du vores store campinghytter på 25 kvm. får du charme for alle pengene - "Danish Hygge"


Vi har tre store hytter, de er isoleret og kan bookes året rundt - de er placeret et dejligt sted på vores campingplads. Der er plads til max 6 personer. Personer fordeles på et værelse med dobbeltseng, 3 personer på hems og 1 person på sofa i fællesrummet.

kano

Man må gerne medbringe hunde i vores hytter. De skal være venligsindet og man skal selv gøre rent efter dem i Hytten og fjerne efterladenskaber udenfor. Der er bad/wc i vores 3 store hytter, samt et køkken og der er også mulighed for at benytte bad/toilet samt fælles køkken i vores servicebygning.

Du skal selv medbringe linned og håndklæder, ellers kan dette lejes hos os, i en samlet pakke til 60 kroner pr. person.

Vandrehjemmet ligger lige ved siden af, som i er velkommen på. I kommer til at bo på campingplads, hvor her masser af natur at spadserer i, samt en legeplads til børnene.

kano

Der er teresse, grillplads, bålplads, bordtennis samt have og boldbaner lige omkring. Pris for leje af vores store hytter, er: 650,- pr døgn

Vandrehjem
Vandrehjem

Overnatter du i Bygning B, som er vores oprindelige vandrehjembygning.

Her får du en autentisk oplevelse af at være på lejrskole, for her er køjesenge og en særlig stemning. Toiletter og bad skal du finde på gangen. Der er selvfølgelig mulighed for at låse døren og være sig selv i badet og på wc. Du kan vælge at sove på fælles sovesal eller bestille dit eget private værelse i denne bygning. kano

Det er ikke muligt at have hund med i denne bygning - der skal du booke i hytter eller bygning C. Du skal selv medbringe linned og håndklæder, ellers kan dette lejes hos os, i en samlet pakke til 60 kroner. Der kan lejes kanoer hos os, hvor du kan sejle direkte fra Vandrehjemmet ud til Roskilde Fjord eller Arresø.

Der kan bookes tennisbaner til en god pris og vi har fri afbenyttelse af naboens boldbaner. Her er også en campingplads og masser af natur at spadserer i, samt en legeplads til børnene.Der er teresse, grillplads, bordtennis samt have lige uden for døren og i bygningen er der et køkken med køleskab.

Plads Kortet

Her er et kort over vores plads. Vandrehjem

Vi ses i Frederiksværk - Nordsjællands Hjerte