Peaceful Campground

Camping i hjertet af Frederiksværk

A campsite that you want to return to…

Bliv mødt med et smil, en kop kaffe og lokalavisen.

Frederiksværk Camping er en overskuelig plads midt i naturen og med fred og idyl, men samtidig ligger pladsen midt i hjertet af Frederiksværk med kun 200 m. til nærmeste supermarked og 300 m. til Frederiksværks gågade med mange shopping muligheder.

In nature

Peaceful

In city

Cozy

Nærheden til den hyggelige gågade i byen, med hestevognskørsel og byture, giver en ekstra oplevelse. Her er frodigt og grønt, og i baghaven løber den idylliske kanal gennem byen.  – Read more about Frederiksværk


Du kan leje en kano på stedet og tage på kanotur hele vejen gennem byen og ud til Danmarks største sø, Arresø, eller via kanalen ud i Roskilde Fjord, der åbner sig op i et pragtfuld skue med strandegne og et rigt fugleliv.


Tourist pitch

Slå dig ned, hvor du ønsker og nyd roen, den flotte natur og vejret. Hvis du ellers ønsker aktiviteter, kan du tage en tur i vores kanoer eller spille et slag tennis. Pladsen ligger midt i byen, så der er 100m til supermarked, 200m til gågaden og 400m til det lokale musikhus. Der er altid en times kanosejlads inkluderet i prisen for en turistplads.


Long-term pitch

Pladsen er en helårs plads – det vil sige at man kan ligge her hele året rundt. Dog er der begrænset personale i vinterperioden (1. oktober – 31 marts.). Det er en fordel at vælge vores plads, da den ligger centralt i byen. Der er kun 200 meter til nærmeste forretning og alligevel ligger vi midt i naturen og har kun 5 minutter på cykel til den lokale havn.

Visit us

We can't wait! Can you?

Book