Loppemarked på Frederiksværk Camping 2023

Oplev skattejagten i naturskønne omgivelser!

Frederiksværk Campings loppemarkedsdage –

Kom og oplev stemningen ved vores hyggelige loppemarkedsdage, som vi tager hul på denne sommer. Med fire søndage i kalenderen har du rig mulighed for at finde din næste skat eller sælge dine egne unikke fund.

Datoer: 25. juni, 9. juli, 23. juli og 6. august.
Tid: Alle dage fra kl. 10 – 15.

Loppemarkedet finder sted på det første græsareal på Frederiksværk Camping, hvor du vil finde et udvalg af stande fyldt med alt fra brugte sager til sjældne samleobjekter.

Information for besøgende:

Adgang er gratis, og der er rig mulighed for at gøre en god handel, så kom og find dit næste loppefund!

Entré er Free og er igennem porten på
Strandgade 25, 3300 Frederiksværk

Loppemarkeds plakat Frederiksværk Camping

Praktisk information Standepladser


  • Standleje er kun 50 kr., men antallet af stande er begrænset, så tilmelding er nødvendigt. Du kan booke din stand ved at sende en e-mail til loppe@fredfyldt.dk
  • Størrelsen på standen er ca. 4×4 meter. Du skal selv medbringe borde, stativer og lignende. Pavilloner er tilladt, så længe du holder dig inden for de 4×4 meter.
  • Vi står klar til at hjælpe dig på plads fra kl. 8. Pladserne tildeles efterhånden som I ankommer, og det er ikke muligt at forhåndsreservere en specifik stand. Hvis du gerne vil stå sammen med andre, kan dette selvfølgelig lade sig gøre, bare sig det til os ved ankomst.
  • Vi opfordrer alle til at blive til kl. 15 og ikke at nedtage standen før det tidspunkt.
  • Bemærk venligst, at salg af fødevarer, kage, kaffe osv. ikke er tilladt. Men du behøver ikke at bekymre dig om forfriskninger! I vores Ishus på campingpladsen kan du købe is, vand, sodavand, slik og meget mere.

    Se også: Loppemarked Salgstips: Gør og don’ts for leverandører

Loppemarkeder i Danmark: Hvor hyggelige stunder og gode fund går hånd i hånd.


For at få en fornemmelse af det unikke miljø og de smukke omgivelser vi har her på Frederiksværk Camping, inviterer vi dig til at udforske vores online galleri.

Her finder du billeder af vores campingplads, de faciliteter vi tilbyder og det hyggelige miljø vi har skabt.

Disse billeder vil give dig en ide om, hvad du kan forvente, når du besøger vores kommende loppemarked.

For at se galleriet, skal du blot klikke her eller på “Se Billeder” knappen nedenfor.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til Frederiksværk Camping og vores spændende loppemarkedsdage!

Velkommen til Frederiksværk Camping, stedet hvor vi har bragt liv til et nyt spændende loppemarked i 2023.

Vores loppemarked vil vi forsøge at repræsenterer en frisk, lokalt orienteret tilgang til den traditionelle loppemarkedsoplevelse, og vi er stolte af at tilbyde et sjovt, engagerende og community-drevet miljø for både købere og sælgere.

Det er ikke bare en handelsdag – det er en oplevelse. Det er et sted, hvor lokalbefolkningen, turister og genbrugselskere kan komme sammen for at genopdage det sjove ved at finde skjulte skatte, samtidig med at de nyder den dejlige danske sommer.

Vores loppemarked er planlagt til at afholdes fire søndage i sommeren 2023, hvilket gør det til det ideelle udflugtsmål for familier, venner eller selv for de alenevandrende eventyrere. Med et bredt udvalg af genstande til salg, fra antikviteter og samlerobjekter til børnetøj, legetøj, bøger, og meget mere, er der noget for enhver smag.

Ikke kun det, Frederiksværk Camping giver en fantastisk mulighed for at opleve det unikke ved loppemarkeder – skattejagten, bargains, muligheden for at finde noget unikt, og selvfølgelig, den dejlige atmosfære. Uanset om du er en indædt loppemarkedsentusiast, eller bare ude på en dag med afslappet browsing, forsøger vi at gøre oplevelsen noget for dig!

Vi ser frem til at byde dig velkommen til et eventyr i genbrugens verden!