Lejrskoler

Et godt udgangspunkt til en lejrskole med indhold: Vi ligger i hjertet af Nordsjælland, omgivet af tre X vand – det er næsten som et Kinderæg. Omkring os er nemlig Roskilde Fjord, Arresø og Kattegat. En ekstra bonus er at vi fra vandrehjemmet har Kanoer i kan leje og sejle direkte fra os, ud på Frederiksværks kanaler ”Mini-Venedig” – her kan i selv sejle ud til Roskilde Fjord, en tur op til byens centrum eller ud til Arresø. På Arresø er det også muligt at booke en tur med Frederikke, som er et stort træskib. Her kan man være heldig at møde bævere og særlige fugle. På vores vandrerhjem har vi en stor have, udendørs bordtennis, legeplads, bålplads (til eks. Snobrød og skumfiduser), lige ved siden af har vi masser af boldbaner samt krudtværksområdet, som i dag er ganske ufarligt og er et museum.

Bus-stop er kun 3 minutter væk og togstation til Hillerød og København blot 9 minutter på gå-ben.

Besøg eks. Liseleje strand, Havtyren som er en fantastisk natur legeplads, Torup øko.landsby, Hundested havn og Sandskulpturs festival eller lave en aftale med en af vores lokale virksomheder.

Vi arrangerer gerne: Pyjamas party, Godnat læsning, Konkurrencer, Børn laver mad – samt Børne Yoga og Meditation til jeres lejrskole. Hvis der er fødselsdagsbørn, bliver de fejret.

Vi tilbyder separate lederværelser, dog mod ekstra betaling. Og så er der selvfølgelig gratis "lærer-kaffe/te" på kanden døgnet rundt og mulighed for at brygge selv i vores køkkener hvis i løber tør.

Forespørgsel

Fester

Fester og selskabslokaler i Frederiksværk

Vi har dejlige lyse selskabslokaler hos os – her er egnet fra de helt små selskaber til fester med 75 deltagere.

Vores lokaler er egnet til bryllupper, sølvbryllupper, barnedåb, receptioner og runde fødselsdage.

Man kan desværre ikke holde ungdomsfester hos os – her er beregnet til de lidt mere rolige fester.

Man kan booke med eller uden overnatning – og antal overnattende kan sagtens være forskelligt fra det antal gæster der er til fest. Da vi også er en campingplads, kan jeres gæster medbringe egen campingvogn eller telt, man kan booke en hytte eller en seng/værelse på vandrehjemmet.

Vi har også en stor terrasse, så man kan sidde ude i godt vejr og der kan bookes morgenmadsbuffet til dagen derpå.

Her er – dermed god plads til alle gæster og mange muligheder for det perfekte arrangement.

Forespørgsel

Kursus

Et lille hyggeligt sted hvor samværet er i centrum. Med store udenomsarealer, god plads i plenumlokale og en afslappet atmosfære egner vandrerhjemmet sig godt til mindre kurser. Mellem timerne spiser I godt, går lange ture, lejer en kano eller spiller tennis.

Efter dagens arbejde er der rigeligt med plads til aftenens aktiviteter. De smukke naturomgivelser opfordrer til at udforske omegnen på egen hånd eller i selskab med en lokal naturvejleder. DANHOSTEL Frederiksværk ligger i udkanten af byen i rolige grønne omgivelser, tæt på lystbådehavnen og få minutter fra stationen.

Forespørgsel

Håndværkere

Hos os elsker håndværkere at komme. Mulighed for "late check-in" og for selv at kunne lave mad. Vi har værelser, hytter og campingområde, i forskellige standarder og til forskellige priser. Vi giver gerne en god håndværker rabat til jer der kommer ofte og bliver flere nætter.

Buisnessfolk og andre med cvr nummer kommer selvfølgelig også under denne kategori og er hjertelig velkommen. Send os en mail på post@fredfyldt. dk for et godt tilbud og er det lige nu og her du skal bruge en seng så ring 23 44 88 44 og vi finder en seng til dig.

Forespørgsel