Lejrskoler

Et godt udgangspunkt til en lejrskole med indhold: Vi ligger i hjertet af Nordsjælland, omgivet af tre X vand – det er næsten som et Kinderæg. Omkring os er nemlig Roskilde Fjord, Arresø og Kattegat. En ekstra bonus er at vi fra vandrehjemmet har Kanoer i kan leje og sejle direkte fra os, ud på Frederiksværks kanaler ”Mini-Venedig” – her kan i selv sejle ud til Roskilde Fjord, en tur op til byens centrum eller ud til Arresø. På Arresø er det også muligt at booke en tur med Frederikke, som er et stort træskib. Her kan man være heldig at møde bævere og særlige fugle. På vores vandrerhjem har vi en stor have, udendørs bordtennis, legeplads, bålplads (til eks. Snobrød og skumfiduser), lige ved siden af har vi masser af boldbaner samt krudtværksområdet, som i dag er ganske ufarligt og er et museum.

Bus-stop er kun 3 minutter væk og togstation til Hillerød og København blot 9 minutter på gå-ben.

Besøg eks. Liseleje strand, Havtyren som er en fantastisk natur legeplads, Torup øko.landsby, Hundested havn og Sandskulpturs festival eller lave en aftale med en af vores lokale virksomheder.

Vi arrangerer gerne: Pyjamas party, Godnat læsning, Konkurrencer, Børn laver mad – samt Børne Yoga og Meditation til jeres lejrskole. Hvis der er fødselsdagsbørn, bliver de fejret.

Vi tilbyder separate lederværelser, dog mod ekstra betaling. Og så er der selvfølgelig gratis "lærer-kaffe/te" på kanden døgnet rundt og mulighed for at brygge selv i vores køkkener hvis i løber tør.

Forespørgsel