En uforglemmelig oplevelse…

Tag på lejrskole eller koloni i Halsnæs og
sæt et uforglemmeligt præg på sammenholdet

psst… gratis kaffe til alle voksne!

Lejrskole og koloni

Et godt udgangspunkt for en lejrskole med indhold: Vi ligger i hjertet af Nordsjælland, omgivet af tre gange vand, by og natur.

Vandrehjem og hytter

Et sikkert og nemt valg med umådelig mange muligheder

Vi har kanoer, I kan leje og sejle direkte fra os ud på Frederiksværks kanaler ”Mini-Venedig” – her kan i selv sejle ud til Roskilde Fjord, en tur op til byens centrum eller ud til Arresø. På Arresø er det også muligt at booke en tur med Frederikke, som er et stort træskib. Her kan man være heldig at møde bævere og særlige fugle. På vores vandrerhjem har vi en stor have, udendørs bordtennis, legeplads, bålplads (til f.eks. snobrød og skumfiduser). Lige ved siden af har vi masser af boldbaner samt krudtværksområdet, som i dag er ganske ufarligt og er et museum.

Aktiviteter

Besøg

Liseleje strand, Havtyren som er en fantastisk natur legeplads, Torup øko.landsby, Hundested havn og Sandskulpturs-festival eller lav en aftale med en af vores lokale virksomheder.

Nem ankomst

Bus/tog

Med tog eller bus kan I tage direkte til Frederiksværk station og gå hen til os på 10 minutter.

Arrangerementer

Hos os

Pyjamas party, Godnat-historie, Konkurrencer, Børn laver mad – samt Børne Yoga og Meditation til jeres lejrskole. Hvis der er fødselsdagsbørn på besøg, bliver de naturligvis fejret.

Sikker og børnevenlig

Ansvar

Vi tilbyder sikre, hygiejniske faciliteter og forplejning med tanke på miljø og hensyntagen til forskellige religioner og allergier.

Besøg os

Vi kan ikke vente… kan du?