by uicookies.com

Frederiksværk ligger mellem Arresø og Roskilde Fjord i Nordsjælland, og faktisk er byen opkaldt efter kong Frederik den 5. Byen er vokset op om hans kanonstøberi Gjethuset. Derfor er byen kendetegnet ved en historie fyldt med krudt og kugler, og man kan se resterne af en svunden tid i frilandsparken Krudtværksmuseet og det forhenværende kanonstøberi. Efter en renovering er de i dag blevet til et turist- og kulturcenter. Desuden er byen kendt for ”Det Danske Stålvalseværk”, som blev etableret under anden verdenskrig og nedlagt i 1964. I dag er stålvalseværket lavet om til et museum, som er en del af Industrimuseet Frederiksværk Værk.

I udkanten af Frederikværk og tæt på lystbådehavnen ligger Danhostel Frederiksværk. I et landskab fyldt med smuk natur ligger vandrerhjemmet i et hvidt hus med 18 værelser og 10 hytter. Her er en dejlig spisestue og en hyggelig tv-stue i glade farver. Er I til udendørsaktiviteter, så er der både tennisbaner, fodboldbane og kanoudlejning samt en legeplads til børnene. Nyd solen på den store terrasse, og skulle det være gråvejr en dag så fortvivl ikke, da vandrerhjemmet har fri wi-fi.

Når I overnatter på Danhostel Frederiksværk, så kan I også i sommerperioden komme ud og sejle med det flotte træskib Frederikke eller gå en tur langs det naturskønne åløb, der går gennem skoven ud til Arresø. Måske kan I endda genkende noget af naturen omkring Frederiksværk fra DR’s dramaserie ’Sommer’.

Vil I lidt længere væk, så er her ikke langt til fiskerlejet i Hundested, hvor I finder restauranter, gallerier og et glaspusteri. I kan også køre en tur ud til den Nordsjællandske kyst med dens lækre strande som f.eks. Liseleje Stand og de store skovområder omkring Tisvilde Hegn. Glem heller ikke at besøge det populære Halsnæs og Knuds Rasmussens Hus.

Du kan læse om vores faciliteter, lidt længere nede...

Vores Faciliteter

Natur Skønne Omgivelser

Det er ren idyl at opleve vores campingplads blomstre, få guleblade eller fyldt med sne. Uanset tid på året er det til en oplagt gå tur, og filosofi.

Morgenmad & Drikkevare

Vi kan servere lækker morgenmad efter dit ønske, om du selv vil stå for det eller vi laver en lækker morgenmads buffet er helt op til jer. Husk at bestil på forhånd - i god tid.

3 Køkkener

Vi har gode køkken faciliteter, og endda 3 forskellige at vælge i mellem - her får du alt hvad du skal bruge til at lave et lækkert måltid. Lad din indre kok folde sig ud.

Gratis Parkering

Vi har massere af parkeringspladser, og det er helt gratis at have din bil hos os. Du må gerne parkere ved din campingvogn, hytte eller mobilehome - ellers har vi parkeringspladser til rådighed.

Medbring dit kæledyr

Hos os er din firbenede ven altid velkommen, bare husk at kontakt os inden.

Cykel udlejning

Er du klar på en cykeltur? Vi udlejer gode cykler så du kan komme ud og cykle på nordsjællands bedste cykelruter. Vi kan altid være behjælpelig med gode ture, bare kontakt os.

Kano/Kajak udlejning

Vi lejer Kano'er og kajakker ud til en fordelagtig pris - fra os kan du sejle tile Arresø eller Roskilde fjord, begge ruter byder på spænding og hygge. Den ene er dog en hel dags tur, den anden tager op til en time.

Legeplads

Vores legeplads byder på hoppepude, legetårn og gynger. Jeres børn vil klart hygge sig hos os.

Stor Opholdsstue

Kom indenfor, hyg jer med brætspil, en kop te, se tv eller andet godt.